سبک زندگی دیجیتال

حل 15 مشکل و خطای رایج اپل واچ؛ از آپدیت نشدن تا قطع بلوتوث و …

اپل واچ یکی از محبوب‌ترین و پر ویژگی‌ترین گجت‌های پوشیدنی‌های بازار است که با وجود قیمت بالا، طرفداران زیادی دارد. این ساعت‌های هوشمند برای کاربران IOS و افراد دارای گوشی آیفون، بهترین گزینه محسوب می‌شود. قابلیت‌های سلامتی و ارتباطی زیاد اپل واچ‌ها گاهاً سبب بروز خطاهای فنی در اتصال به آیفون، دریافت اعلان‌ها، عملکرد سنسورها و … می‌شود. در این مقاله از مجله تکنولوژی لیپک قرار است رایج‌ترین خطاها و مشکلات فنی اپل واچ‌ها را به همراه راهکار رفع آنها به شما توضیح دهیم.

اپل واچ خود را ریست کنید

قبل از اینکه به لیست مشکلات خاص اپل واچ و راه حل‌های احتمالی آنها بپردازیم، چند گام وجود دارد که باید بلافاصله امتحان کنید. ابتدا اپل واچ خود را مجدداً راه‌اندازی کنید. این روش ممکن است کلیشه‌ای به نظر برسد اما بسیاری از خطاهای عجیب دستگاه‌های دیجیتال با یک راه‌اندازی مجدد (ریست) حل می‌شوند. در اینجا نحوه ریست اپل واچ آمده است:

مرحله 1: مطمئن شوید که اپل واچ شما روی شارژر پنیست. دکمه کناری را نگه دارید تا صفحه‌ای با شناسه پزشکی (Medical ID) و لغزنده Emergency SOS ظاهر شود.

مرحله 2: اگر دستگاه شما از watchOS 10 یا جدیدتر استفاده می‌کند، باید دکمه روشن/خاموش را در گوشه بالا سمت راست ببینید. آن را انتخاب کنید و یک نوار لغزنده خاموش کردن باید ظاهر شود.

اگر دستگاه شما از watchOS 8 یا بالاتر استفاده می‌کند، نوار لغزنده خاموش کردن را در صفحه اول بالای نوار لغزنده شناسه پزشکی می‌بینید.

مرحله 3: دکمه سفید سمت چپ Power off را انتخاب کرده و آن را به سمت راست بکشید. اپل واچ شما باید خاموش شود.

مرحله 4: حداقل 10 ثانیه صبر کنید تا مطمئن شوید ساعت شما کاملاً خاموش شده است و سپس دکمه کناری را دوباره فشار دهید و نگه دارید تا لوگوی اپل ظاهر شود. سپس آن را رها کنید و منتظر بمانید تا اپل واچ شما شروع به پشتیبان‌گیری کرده و کار خود را به پایان برساند.

اگر اپل واچ شما راه‌اندازی یا روشن نشد، می‌توانید با نگه داشتن دکمه‌های کناری و Digital Crown به مدت 10 ثانیه با هم تا زمانی که لوگوی اپل ظاهر شود، آن را مجدداً راه‌اندازی کنید. این کار همچنین برای راه‌اندازی مجدد ساعت شما در مواقعی که برنامه‌ای پاسخگو نباشد کار می‌کند.

مطمئن شوید که نرم‌افزار اپل واچ شما به‌روز است

دومین مرحله متداول این است که مطمئن شوید اپل واچ شما آخرین نسخه رسمی watchOS را اجرا می‌کند. اپل به طور معمول مشکلات را حتی در جزئی‌ترین به‌روزرسانی‌ها برطرف می‌کند، بنابراین ممکن است هر مشکلی که با آن مواجه هستید قبلاً برطرف شده باشد و برای استفاده از آن فقط باید به‌روزرسانی را اعمال کنید.

در حالی که معمولاً اپل واچ شما باید به‌روزرسانی‌ها را به‌طور خودکار نصب کند (مگر اینکه این تنظیم را غیرفعال کرده باشید)، به‌روزرسانی‌های خودکار گاهی اوقات ممکن است روزها یا حتی هفته‌ها طول بکشد تا ظاهر شوند. بررسی دستی، راه مطمئنی برای دریافت آخرین به‌روزرسانی‌ها در اسرع وقت است. می‌توانید این کار را از اپل واچ یا آیفون خود انجام دهید.

مرحله 1: برای بررسی به‌روزرسانی‌های watchOS از Apple Watch، برنامه تنظیمات را باز کنید و General > Software update را انتخاب کنید.

برای بررسی به‌روزرسانی‌های watchOS از آیفون خود، برنامه Watch را باز کنید و General > Software update را انتخاب کنید.

مرحله 2: دستگاه شما به سرورهای اپل دسترسی پیدا می‌کند تا ببیند آیا به‌روزرسانی در حال تعلیق (Pending) است یا خیر. اگر یک نسخه جدید پیدا شد، می‌توانید با انتخاب گزینه Download & install آن را نصب کنید. در غیر این صورت به شما اطلاع داده می‌شود که اپل واچ شما به‌روز است.

مرحله 3: اگر در حال بررسی به‌روزرسانی‌های برنامه Watch در آیفون خود هستید، نسخه watchOS نصب شده روی گجت پوشیدنی شما نیز به شما نشان داده می‌شود. اگر این کار را از Apple Watch خود انجام می‌دهید، فقط به شما می‌گوید که دستگاه شما به‌روز است. اگر کنجکاو هستید که خودتان چک کنید، می‌توانید با انتخاب گزینه General > About از برنامه تنظیمات ساعت، متوجه شوید از چه نسخه‌ای استفاده می‌کنید.

توجه داشته باشید که فقط اپل واچ سری 4 و جدیدتر را می‌توان به watchOS 10 به‌روزرسانی کرد. اگر هنوز از Apple Watch Series 3 استفاده می‌کنید، نمی‌توانید از آخرین نسخه WatchOS 8 فراتر بروید.

بیشتر بخوانید: نقد و بررسی اپل واچ سری 10

اپل واچ آپدیت نمی‌شود

اگر در به‌روزرسانی اپل واچ خود به آخرین نسخه watchOS با مشکل مواجه شدید، سعی کنید اپل واچ و آیفون خود را مجدداً راه‌اندازی کرده و سعی کنید دوباره به‌روزرسانی را اجرا کنید. اگر اپل واچ همچنان به‌روزرسانی نمی‌شود، احتمالاً نتیجه تلاش برای دانلود ناموفق است. در اینجا نحوه پاک کردن آن آورده شده است تا بتوانید نسخه جدیدی از به‌روزرسانی watchOS را دانلود کنید.

مرحله 1: در آیفون خود، برنامه Watch را باز کنید.

مرحله ۲: از تب My watch گزینه General را انتخاب کنید.

مرحله 3: به پایین بروید و Storage را انتخاب کنید. پس از چند ثانیه، باید لیستی از آنچه را که فضای اپل واچ شما را اشغال می‌کند مشاهده کنید.

مرحله 4: به دنبال ورودی آپدیت watchOS باشید، آپدیت را انتخاب و سپس Delete را انتخاب کنید تا آن را از حافظه Apple Watch خود حذف کنید.

همچنین به یاد داشته باشید که تا زمانی که آیفون شما در محدوده اپل واچ شما قرار دارد و به وای‌فای متصل است، می‌توانید هر زمان که بخواهید یک آپدیت watchOS را دانلود کنید، تا زمانی که اپل واچ شما حداقل تا 50 درصد شارژ نشود، به‌روزرسانی نصب نخواهد شد.

اپل واچ در ذخیره انرژی گیر کرده یا شارژ نمی‌شود

اگر اپل واچ شما با اتصال آن به شارژر مغناطیسی خود شارژ نمی‌شود، چند نکته وجود دارد که می‌توانید قبل از فرستادن آن برای تعمیر امتحان کنید.

مرحله 1: با کابل اصلی شارژ مغناطیسی اپل که همراه اپل واچ شما ارائه شده است، شارژ کنید و مطمئن شوید که به درستی به آداپتور برق و پریز وصل شده است.

مرحله 2: پشت اپل واچ و بالای شارژر مغناطیسی خود را تمیز کنید تا مطمئن شوید که هیچ تداخلی در تماس مغناطیسی وجود ندارد. همچنین مطمئن شوید که پوشش پلاستیکی را از دو طرف دیسک شارژ جدا کرده‌اید.

مرحله 3: اگر اپل واچ شما هنوز شارژ نمی‌شود، سعی کنید آن را با فشار دادن دکمه کناری و Digital Crown به مدت 10 ثانیه مجدداً راه‌اندازی کنید تا لوگوی اپل ظاهر شود.

توجه داشته باشید که اگر باتری اپل واچ شما به اندازه‌ای کم شده است که حتی در حالت ذخیره انرژی روشن نمی‌شود، ممکن است لازم باشد چند دقیقه صبر کنید تا نشان رعد و برق سبز روی صفحه ساعت ظاهر شود تا شارژ شدن آن را تأیید کنید.

اپل واچ مکرراً رمز عبور را درخواست می‌کند

ممکن است گاهی اوقات متوجه شوید که اپل واچ‌تان مکرراً از شما می‌خواهد رمز عبور خود را وارد کنید. علت این مشکل کاملاً مشخص نیست، اما اطمینان از فعال بودن تنظیمات زیر و تغییر رمز عبور می‌تواند به حل آن کمک کند.

مرحله 1: برنامه Watch را در آیفون خود باز کنید و از تب My Watch گزینه Passcode را انتخاب کنید.

مرحله 2: مطمئن شوید که Wrist Detection و Unlock with iPhone هر دو فعال هستند.

مرحله 3: Change passcode را انتخاب کنید و دستورالعمل‌ها را دنبال کنید تا بتوانید یک رمز عبور جدید در اپل واچ خود تنظیم کنید.

مرحله 4: مطمئن شوید که اپل واچ شما به خوبی روی مچ دست‌تان قرار می‌گیرد و پشت آن همیشه با پوست شما در تماس است؛ نه اینکه روی لباس پوشیده شده باشد. قابلیت تشخیص تماس با پوست مچ دست برای باز نگه داشتن قفل اپل واچ ضروری است، بنابراین اگر اپل واچ شما نتواند مچ دست‌تان را تشخیص دهد، هر بار که بخواهید از آن استفاده کنید باید رمز عبور را وارد کنید.

اپل واچ با بالا بردن مچ روشن نمی‌شود

اگر اپل واچ شما هنگام بالا بردن مچ دست‌تان به درستی روشن نمی‌شود یا خالی بماند یا نمایشگر همیشه‌روشن نور کمی را نشان دهد، در این بخش چند نکته ارائه شده که می‌تواند به حل این مشکل کمک کند.

مرحله 1: مطمئن شوید که تنظیم Wake on Wrist Raise فعال است. می‌توانید این مورد را در قسمت Display & Brightness در برنامه ساعت آیفون یا برنامه تنظیمات اپل واچ پیدا کنید. اگر از قبل روشن است، سعی کنید آن را خاموش کرده و سپس دوباره روشن کنید تا ریست شود.

مرحله ۲: مطمئن شوید که اپل واچ شما در حالت تئاتر (Theater Mode) نیست. همانطور که از نام آن پیداست، این تنظیم برای جلوگیری از روشن شدن ناخواسته اپل واچ شما در یک سالن تاریک طراحی شده است که می‌تواند حواس اطرافیان شما را پرت کند.

وقتی حالت تئاتر فعال است، باید یک نماد نارنجی کوچک در بالای صفحه خود ببینید که شبیه یک جفت ماسک است (نماد تئاتر). برای غیرفعال کردن حالت Theater Mode، روی صفحه ساعت ضربه بزنید یا Digital Crown را بچرخانید تا ساعت بیدار شود، سپس دکمه کناری را فشار دهید تا مرکز کنترل ظاهر شود (برای watchOS 9 یا قدیمی‌تر، انگشت خود را از پایین به بالا بکشید تا مرکز کنترل ظاهر شود).

بلوتوث اپل واچ متصل نمی‌شود یا اغلب قطع می‌شود

اگر در اتصال اپل واچ خود به یک دستگاه بلوتوثی مانند هدفون یا لوازم جانبی تناسب اندام با مشکل مواجه هستید، یا اگر اتصال اپل واچ به آیفون شما مکرراً قطع می‌شود، چند نکته وجود دارد که می‌توانید سعی کنید این مشکل را برطرف کنید.

مرحله 1: اولاً نزدیکی برای بلوتوث مهم است و برخی از دستگاه‌ها ممکن است نسبت به سایرین حساس‌تر باشند. برخی از افراد تنها با تغییر جهت دستگاهی که از آن استفاده می‌کنند به همان سمت بدن خود که اپل واچ قرار دارد، عملکرد بهتری را گزارش کرده‌اند. همچنین می‌توانید اپل واچ خود را به مچ دیگر تغییر دهید. چنین تغییر کوچکی در فاصله نباید تفاوتی ایجاد کند، اما حل این مشکل برای برخی از دستگاه‌ها ممکن است دشوار باشد، بنابراین این کار ساده ارزش امتحان کردن را دارد.

مرحله 2: بلوتوث را خاموش و دوباره در اپل واچ خود روشن کنید. این کار را می‌توان در بخش بلوتوث در برنامه تنظیمات پیدا کرد.

مرحله 3: اگر مشکل از هدفون بلوتوثی و پخش موسیقی است، همگام‌سازی لیست پخش خود با اپل واچ و خاموش کردن بلوتوث در آیفون ممکن است کمک‌کننده باشد. این کار از تداخل اضافی بلوتوث جلوگیری می‌کند و ممکن است به موسیقی شما اجازه دهد بدون قطع آزاردهنده ارتباط، پخش شود.

ابتدا سعی کنید بلوتوث را با استفاده از نماد موجود در مرکز کنترل آیفون که با کشیدن انگشت از گوشه سمت راست بالای صفحه‌نمایش آیفون به پایین به آن دسترسی دارید، خاموش کنید. این کار اتصالات بلوتوث آیفون شما به دستگاه‌هایی مانند هدفون را غیرفعال می‌کند اما بلوتوث را برای برقراری ارتباط با اپل واچ فعال می‌کند، بنابراین همچنان می‌توانید به اینترنت متصل شوید و اعلان‌ها را از آیفون خود دریافت کنید.

اگر کمکی نکرد، با رفتن به برنامه تنظیمات، انتخاب بلوتوث و خاموش کردن آن، بلوتوث را به‌طور کامل در آیفون خود خاموش کنید. با این کار Apple Watch شما از آیفون شما جدا می‌شود، اما همچنان می‌توانید به موسیقی ذخیره شده در ساعت خود گوش دهید و پس از فعال کردن مجدد بلوتوث در پایان اجرا، تمامی داده‌های تمرین با آیفون شما همگام‌سازی می‌شود.

بیشتر بخوانید: بررسی و مقایسه بهترین اپل واچ‌ها

اپل واچ فعالیت بدن را ردیابی نمی‌کند

گاهی اوقات اپل واچ شما به درستی تمرینات ورزشی‌تان را ردیابی نمی‌کند. این مشکل می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد، از جمله معیارهای تمرین نادرست یا از دست رفته، ردیابی نشدن مسیرهای شما، یا عدم نمایش داده‌های تمرین از ساعت هوشمند اپل در آیفون شما.

مرحله 1: اگر داده‌های تمرینی شما در اپل واچ دقیق است اما به درستی در آیفون شما نمایش داده نمی‌شود، مطمئن شوید که بلوتوث در قسمت تنظیمات > بلوتوث در آیفون و اپل واچ فعال است.همچنین سعی کنید هر دو دستگاه را مجدداً راه‌اندازی کنید تا ببینید آیا همه‌چیز همگام‌سازی می‌شود یا خیر.

مرحله ۲: اگر مواردی مانند کالری‌های سوزانده شده یا ضربان قلب را نادرست مشاهده می‌کنید، مطمئن شوید که اپل واچ شما روی مچ دست‌تان شل نباشد. تنظیم بند ساعت هوشمند ممکن است به ساعت کمک کند فعالیت شما را بهتر ردیابی کند.

شما اغلب می‌توانید این مشکل را با رنگ خاکستری محو شده نشانگر ضربان قلب در طول تمرین مشاهده کنید که نشان می‌دهد ساعت اپل شما ضربان قلب را به درستی از روی مچ دست نمی‌گیرد. غیر عادی نیست که این مسئله گاهی در طول برخی تمرینات ورزشی اتفاق بیفتد، اما اگر زیاد تکرار می‌شود می‌تواند نشان‌دهنده مشکل در تنظیمات تناسب اندام ساعت اپل، اشکال در نرم‌افزار watchOS یا مشکل در سنسور فیزیکی ضربان قلب باشد.

مرحله 3: اگر داده‌های تمرین دقیق به نظر نمی‌رسند، ممکن است ساعت شما به کالیبره مجدد نیاز داشته باشد. می‌توانید این فرآیند را با باز کردن برنامه Watch در آیفون خود، انتخاب Privacy > Reset calibration data و دنبال کردن دستورالعمل‌های کالیبراسیون شروع کنید.

مرحله 4: اطمینان حاصل کنید که اطلاعات شخصی شما مانند قد و وزن به‌روز هستند. اپل واچ از این داده‌ها برای محاسبه مواردی مانند کالری سوزانده شده استفاده می‌کند، بنابراین اگرچه اپل واچ مانع ردیابی تمرینات‌تان نمی‌شود اما اگر این اطلاعات قدیمی باشد ممکن است داده‌هایی که دریافت می‌کنید دقیق نباشد.

می‌توانید با باز کردن برنامه Watch در آیفون و انتخاب Health > Health details، این موضوع را بررسی کنید. اگر چیزی نیاز به تغییر دارد، دکمه ویرایش را در گوشه سمت راست بالا انتخاب کنید و هر گونه به‌روزرسانی لازم را انجام دهید. این ویرایش‌ها شامل افزودن هر نوع دارویی که مصرف می‌کنید و می‌تواند بر ضربان قلب شما تأثیر بگذارد نیز می‌باشد.

مرحله 5: اگر مسیرهای پیاده‌روی یا دویدن شما به درستی ردیابی نمی‌شوند، مطمئن شوید که خدمات موقعیت مکانی در قسمت Privacy & Security > Location Services در برنامه تنظیمات آیفون شما فعال هستند. در هر دو Apple Watch faces و Apple Watch workout باید روی حالت هنگام استفاده با روشن کردن موقعیت مکانی دقیق (While using with Precise location) تنظیم شوند.

همچنین مطمئن شوید که از نسخه Outdoor تمرینات پیاده‌روی یا دویدن استفاده می‌کنید، زیرا GPS موجود در Apple Watch برای تمرین‌های داخل سالن کار نمی‌کند.

ساعت هوشمند اپل واچ سری SE Gen2 سایز 40mm
  • نمایش اعلان فارسی:
  • مکالمه:
  • نوع نمایشگر: 1.57 / Retina LTPO OLED
  • قابلیت باتری: 245 میلی آمپر ساعت, نگهداری شارژ در حالت نرمال 18 ساعت
نمایش همه مشخصات فنی
قیمت : 15,199,000 تومان
مشخصات و خرید

اعلان‌ها در اپل واچ ظاهر نمی‌شوند

اگر اعلان‌ها آنطور که باید در اپل واچ شما ظاهر نمی‌شوند، محتمل‌ترین دلیل این است که اپل واچ قفل است یا حالت فوکوس با تنظیم مزاحم نشوید فعال شده است. در اینجا راهکاری بیان شده که می‌توانید بررسی کنید:

مرحله 1: زمانی که اپل واچ شما با رمز عبور قفل شده باشد، اعلانی دریافت نخواهید کرد. اگر تشخیص مچ (Wrist Detection) را در Settings > Passcode فعال کرده باشید، اپل واچ شما تا زمانی که آن را پوشیده‌اید باز می‌ماند، اما به محض قطع تماس با پوست‌تان قفل می‌شود.

این بدان معناست که هر بار که ساعت را دوباره بر روی دست خود قرار می‌دهید قفل می‌شود، بنابراین تا زمانی که قفل ساعت خود را باز نکنید اعلانی دریافت نخواهید کرد؛ چه با وارد کردن مستقیم رمز عبور یا باز کردن قفل تلفن جفت شده (اگر آنلاک با آیفون (Unlock with iPhone) زیر Settings > Passcode فعال باشد).

توجه داشته باشید که اگر «تشخیص مچ» خاموش باشد، اپل واچ شما چند ثانیه پس از توقف تعامل با آن قفل می‌شود و همه اعلان‌ها را تا زمانی که دوباره آن را باز کنید مسدود می‌کند.

مرحله 2: اپل واچ شما هر حالت فوکوسی را که در آیفون جفت شده خود تنظیم کرده‌اید منعکس می‌کند، بنابراین اگر اعلان‌ها را به دلیل فوکوس زمان مزاحم نشوید یا بی‌صدا مسدود کرده‌اید، این حالت در ساعت اپل نیز منعکس خواهد شد.

با جستجوی نماد مناسب در بالای صفحه ساعت خود می‌توانید ببینید آیا حالت فوکوس فعال است یا خیر. سپس می‌توانید با کشیدن انگشت به بالا روی صفحه ساعت برای نمایش مرکز کنترل و جستجوی آن، حالت‌های فوکوس را غیرفعال یا فعال کنید. نماد حالت فوکوس اگر حالت فوکوس فعال باشد، با آنچه در بالای صفحه ساعت خود می‌بینید مطابقت دارد.

مرحله 3: اگر فقط اعلان‌های برنامه‌های خاصی را از دست داده‌اید، بررسی کنید تا مطمئن شوید این اعلان‌ها در Apple Watch شما فعال هستند. این مسئله همیشه تنظیمات آیفون شما را منعکس نمی‌کنند، بنابراین خوب است یک مرور سریع به بخش اعلان‌ها در برنامه Watch iPhone خود داشته باشید و تأیید کنید که همه‌چیز در آنجا به روشی که ترجیح می‌دهید تنظیم شده است.

Notify When Left Behind در Apple Watch در دسترس نیست

برخی از افراد شکایت کرده‌اند که ویژگی Notify When Left Behind که با iOS 15 معرفی شده بود در اپل واچ کار نمی‌کند. هنگام تلاش برای تنظیم آن، این گزینه خاکستری می‌شود و به آنها گفته می‌شود که این ویژگی در دسترس نیست. به نظر می‌رسد که این مورد بیشتر در اپل واچ سری 6 رخ می‌دهد، اما منحصر به آن مدل نیست.

این مسئله یک مشکل نرم‌افزاری است که برای ساعت‌های اپل ایجاد شده است و اعتقاد بر این است که در نسخه‌های بعدی iOS 15 و watchOS 8 برطرف شده است، بنابراین بهترین کار این است که مطمئن شوید که iPhone و Apple Watch شما آخرین نسخه‌های رسمی نرم‌افزاری را اجرا می‌کنند. اگر همچنان با مشکل مواجه هستید، می‌توانید موارد زیر را امتحان کنید:

مرحله 1: اپلیکیشن Find My را ببندید و آیفون و اپل واچ خود را مجدداً راه‌اندازی کنید. به همین ترتیب، Notify left after off را تغییر دهید و سپس دوباره آن را روشن کنید.

مرحله 2: مطمئن شوید که از همان Apple ID برای iPhone و Apple Watch خود استفاده می‌کنید. هشدارهای Notify When Left Behind اگر دستگاه‌های شما به حساب‌های Apple ID مختلف وارد شوند، کار نمی‌کنند.

مرحله 3: در iPhone خود، برنامه Settings را باز کرده و Privacy & Security > Location Services را انتخاب کنید. مطمئن شوید که سرویس‌های مکان را روشن کرده‌اید و هنگام استفاده از برنامه، برای همه تنظیمات «…Apple Watch Find» روی Allow تنظیم کنید و اینکه موقعیت مکانی دقیق روشن است.

اپل واچ به LTE یا Wi-Fi متصل نمی‌شود

پس از عرضه اپل واچ سری 3، اولین مدل پوشیدنی اپل با قابلیت LTE، بیش از چند گزارش از مشکلات اتصال به شبکه سلولی مشاهده شد. اپل مدت‌هاست که این باگ را که مربوط به اتصال بلوتوث، وای‌فای و LTE بود، برطرف کرده است.

اگر در جایی که cellular اپل واچ شما از اتصال به شبکه LTE خودداری می‌کند، به احتمال زیاد مشکلی در نحوه ارائه برنامه شما در اپل واچ یا مشکلی در اپراتور اینترنت وجود دارد.

مرحله 1: سعی کنید دوباره برنامه تلفن همراه خود را از طریق برنامه Watch در آیفون تنظیم کنید. Cellular را انتخاب کنید، دکمه i را در سمت راست نام شرکت مخابراتی خود انتخاب کنید و سپس از پنجره پاپ‌آپی که در پایین صفحه‌نمایش شما ظاهر می‌شود، برنامه [Remove [carrier را انتخاب کنید.

پس از حذف طرح، می‌توانید با انتخاب افزودن طرح جدید و دنبال کردن دستورالعمل‌ها، آن را مجدداً با شرکت مخابراتی خود اضافه کنید.

مرحله 2: اگر مشکل حل نشد، با ارائه‌دهنده اینترنت cellular خود تماس بگیرید و برای حل مشکل، راهنمایی بگیرید.

مرحله 3: اگر Wi-Fi روی Apple Watch شما کار نمی‌کند، ممکن است این مشکل مربوط به از دست دادن سرویس Wi-Fi در سراسر خانه نباشد. برای عیب‌یابی، به Setting > Wi-Fi در اپل واچ خود بروید. وای‌فای را خاموش و سپس دوباره روشن کنید.

پوست زیر اپل واچ احساس ناراحتی و خارش می‌کند

برای برخی افراد، ناحیه‌ای از پوست که مستقیماً با سنسورهای اپل واچ در تماس است، می‌تواند دچار خارش شود و احساس ناراحتی کند، به خصوص پس از استفاده طولانی‌مدت. برخی از افراد به‌طور کلی این مشکل را با ساعت‌ها دارند، اما حتی کسانی که هرگز با ساعت‌های دیگر با این مشکل مواجه نشده‌اند، ممکن است نقاط سنسور اپل واچ را آزاردهنده ببینند.

متأسفانه این قضیه معمولاً یک مسئله حساسیت پوستی است، بنابراین راه‌حل فنی برای آن وجود ندارد. با این حال، چند راه برای کاهش تأثیر آن وجود دارد:

مرحله 1: بند اپل واچ خود را باز کنید. گاهی اوقات این مشکل می‌تواند به دلیل گیر کردن عرق بین پوست و حسگرها باشد که به‌طور موثر توانایی تنفس پوست شما را کاهش می‌دهد. بند خود را کمی شل کنید. فضای اضافی به پوست شما اجازه می‌دهد کمی بهتر نفس بکشد. این کار نباید روی سنسورهای اپل واچ تا زمانی که در تماس با پوست هستند تأثیر زیادی بگذارد. این سنسورها نیازی به محکم کردن بند دور مچ دست ندارند، فقط باید با سطح پوست تماس داشته باشند.

مرحله 2: هر روز یک استراحت برنامه‌ریزی شده از اپل واچ خود داشته باشید. به ساعت خود زمان دهید تا شارژ شود و به پوست خود فرصتی برای بهبودی بدهید. اگر علائم شما جزئی است، فقط کمی جدا کردن اپل واچ می‌تواند از تحریک شدن آن جلوگیری کند. ممکن است مجبور شوید از قابلیت ردیابی خواب چشم‌پوشی کنید یا حداقل هر هفته چند شب را بدون اپل واچ بخوابید؛ چراکه استراحت دادن به مچ دست در شب می‌تواند تفاوت زیادی ایجاد کند.

مرحله 3: نیازی به استفاده از بند فلوئوروالاستومری که با مدل‌های استاندارد اپل واچ عرضه می‌شود نیست؛ چراکه استفاده از این نوع بند برای مدت طولانی می‌تواند آزاردهنده باشد. یکی از نکات مهم در مورد محبوبیت اپل واچ این است که انتخاب گسترده‌ای از بندهای مختلف وجود دارد، بنابراین ممکن است متوجه شوید که تعویض آن با بند ساخته شده از مواد قابل تنفس‌تر می‌تواند به کاهش تحریک پوست کمک کند.

ساعت هوشمند اپل واچ سری 9 سایز 45mm
  • نمایش اعلان فارسی:
  • قابلیت مکالمه مستقیم:
  • انواع سنسور: پایش خواب, سنسور دما, ضربان قلب, شتاب سنج
  • قابلیت باتری: 18 ساعت ذخیره باتری
نمایش همه مشخصات فنی
قیمت : 24,899,000 تومان
مشخصات و خرید

اپل واچ بیش از حد گرم می‌شود

چند سال پیش، تعدادی از دارندگان اپل واچ SE گزارش‌هایی را به اشتراک گذاشتند که ساعت‌هایشان بر روی مچ دست آنها به شدت داغ می‌شود. این مشکل معمولاً با آسیب فیزیکی به صفحه‌نمایش ساعت همراه بود.

برای مدل‌های جدید اپل واچ، هیچ گزارشی در این مورد شنیده نشده است. با این حال، اگر در موقعیتی قرار گرفتید که ساعت شما تا حد ناراحت‌کننده‌ای گرم شد، بهتر است آن را از مچ دست خود باز کرده و بگذارید باتری‌اش تمام شود. ساعت را روی شارژر قرار ندهید، زیرا ممکن است مشکل را تشدید کند. این مسئله تقریباً یک نقص سخت‌افزاری است، بنابراین بهتر است قبل از اینکه دوباره اپل واچ خود را بپوشید، آن را به یک تعمیرگاه مجاز نشان دهید.

عمر باتری اپل واچ ضعیف است

اپل عمر باتری تا 18 ساعت را برای ساعت‌های خود وعده داده است. در حالی که عمر باتری به نحوه استفاده شما از ساعت بستگی دارد اما یک اپل واچ نسبتاً جدید هنوز هم باید بتواند شما را تا یک روز از شارژ مجدد بی‌نیاز کند.

به خاطر داشته باشید که باتری‌های لیتیوم یونی که در اکثر لوازم الکترونیکی مدرن استفاده می‌شوند، تعداد چرخه‌های شارژ محدودی دارند. برای اپل واچ این تعداد، 500 بار تخلیه و شارژ کامل است. پس از رسیدن به این عدد، ظرفیت باتری شما به آرامی شروع به کاهش می‌کند. برای اکثر کاربران اپل واچ، این کار تا حدود دو سال استفاده معمولی جواب می‌دهد. بنابراین اگر هنوز از یک ساعت اپل استفاده می‌کنید که بیش از دو تا سه سال از عمر آن می‌گذرد و باتری شما به مشکل خورده، احتمالاً باید باتری ساعت خود را تعویض کنید یا مدل جدید اپل واچ را خریداری کنید.

اما در این بخش چند نکته وجود دارد که می‌توانید از آنها برای جلوگیری از کاهش عمر باتری اپل واچ خود امتحان کنید:

مرحله 1: استفاده از LTE باتری ساعت را بسیار سریع‌تر تخلیه می‌کند. استفاده از اپل واچ در وای‌فای به میزان قابل توجهی بهتر است، اما زمانی که آیفون را در نزدیکی خود نگه دارید، بهترین عمر باتری را خواهد داشت. آیفون شما باتری بسیار بزرگ‌تری دارد، بنابراین اپل واچ شما ترجیح می‌دهد به آن اجازه دهد کارهای سنگین مربوط به ارتباطات داده پرقدرت را انجام دهد.

اگر مرتباً بدون آیفون خود بیرون می‌روید، غیرفعال کردن اتصال سلولی می‌تواند تفاوت زیادی در عمر باتری ایجاد کند. می‌توانید به راحتی از طریق مرکز کنترل، اتصال تلفن سلولار را خاموش و روشن کنید، که با کشیدن انگشت از پایین صفحه به بالا هنگام مشاهده صفحه ساعت به آن دسترسی دارید. از طرف دیگر، هر زمان که توانستید بهتر است آیفون‌تان را با خود ببرید.

مرحله 2: اگر اپل واچ سری 5 یا بالاتر با صفحه‌نمایش همیشه‌روشن دارید، ممکن است بتوانید با خاموش کردن این گزینه در تنظیمات > صفحه‌نمایش و روشنایی (Settings > Display & brightness)، کمی در مصرف شارژ صرفه‌جویی کنید. صفحه‌نمایش همیشه‌روشن به‌گونه‌ای طراحی شده که انرژی بسیار کمی مصرف می‌کند، اما اگر اپل واچ شما قدیمی‌تر است و باتری شما ضعیف می‌شود، هر ذره کاهش روشنایی به آن کمک خواهد کرد.

مرحله 3: وقتی در تنظیمات صفحه‌نمایش و روشنایی هستید، سعی کنید روشنایی صفحه‌نمایش خود را کم کنید. باز هم باید تاکید کرد که هر ذره‌ای از صرفه‌جویی در انرژی می‌تواند در اینجا مفید باشد.

مرحله 4: به‌طور مشابه، خاموش کردن Wake on wrist raise در تنظیمات نمایشگر و روشنایی، از روشن شدن مکرر صفحه‌نمایش شما جلوگیری می‌کند؛ به خصوص اگر مچ دست خود را زیاد حرکت می‌دهید. وقتی این تنظیم خاموش است، باید روی صفحه ضربه بزنید یا Digital Crown را حرکت دهید تا روشن شود.

مرحله 5: باز کردن برنامه Watch در آیفون و انتخاب Notifications به شما امکان می‌دهد هر چیزی را که به مچ دست‌تان می‌آید بررسی کنید. اعلان‌های کمتر به معنای لمس، صداها و فعال‌سازی کمتر نمایشگر است. به علاوه، با فیلتر کردن مواردی که واجب و فوری نیستند تا در ساعت شما ظاهر شوند، آرامش بیشتری به دست خواهید آورد.

مرحله 6: اگر از watchOS 10 یا جدیدتر استفاده می‌کنید، می‌توانید حالت کم‌مصرف را فعال کنید تا به‌طور خودکار بسیاری از ویژگی‌های پس‌زمینه پرقدرت‌تر را به‌طور همزمان غیرفعال نمایید. این امر شامل اندازه‌گیری‌ها و اعلان‌های ضربان قلب و اکسیژن خون، نمایشگر همیشه‌روشن و اتصالات Wi-Fi و سلولی مداوم است. این قسمت آخر به این معنی است که وقتی آیفون شما نزدیک نیست، اعلان‌ها، پیام‌ها یا حتی تماس‌های تلفنی دریافت نمی‌کنید، اگرچه همچنان می‌توانید با باز کردن برنامه‌ای که به اتصال داده نیاز دارد، به اینترنت متصل شوید.

می‌توانید حالت کم‌مصرف را با کشیدن انگشت به سمت بالا برای نمایش مرکز کنترل، انتخاب نماد درصد باتری و تغییر دادن سوئیچ حالت کم‌مصرف فعال کنید. به پایین اسکرول کنید و Turn on را انتخاب کنید تا بتوانید به حالت انتخاب دستی آن یا حالت …Turn on for برای تعیین مدت‌زمان یک، دو یا سه‌روزه سوئیچ کنید.

مرحله 7: همچنین می‌توانید با فعال کردن حالت کم‌مصرف هنگام شروع تمرین و کاهش بیشتر تعداد GPS و ضربان قلب گرفته شده در حین تمرین دویدن یا پیاده‌روی، عمر باتری را به‌طور خودکار در طول تمرین بهینه کنید. می‌توانید این گزینه‌ها را در Settings > Workouts در اپل واچ یا در بخش Workouts برنامه ساعت آیفون پیدا کنید. این ویژگی به یک Apple Watch Series 8 ،Apple Watch SE 2022 یا Apple Watch Ultra نیاز دارد که دارای سیستم‌عامل watchOS 9.1 باشد.

مرحله 8: اگر اپل واچ قدیمی‌تری دارید یا هنوز به watchOS 10 ارتقاء نداده‌اید، فقط می‌توانید اپل واچ خود را در حالت ذخیره انرژی قرار دهید. این کار تقریباً به‌طور کامل اپل واچ را از کار می‌اندازد، همه ویژگی‌های پیشرفته را غیرفعال می‌کند و ساعت هوشمند شما را به یک ساعت معمولی تبدیل می‌کند. با این حال، بهتر از خاموش کردن آن و بدون ساعت بودن است؛ چراکه می‌توانید هر زمان که به یک ساعت هوشمند نیاز دارید، آن را از Power Reserve خارج کنید.

برای فعال کردن حالت Power Reserve به صورت دستی، دکمه کناری Apple Watch را فشار دهید تا Control Center ظاهر شود (یا برای watchOS 9 یا بالاتر، صفحه ساعت را به سمت بالا بکشید).

بیشتر بخوانید: نقد و بررسی اپل واچ سری 9

اپل واچ خود را به تنظیمات کارخانه بازگردانید

در حالی که این یک گام جدی‌تر است اما به عنوان راهکار نهایی پس از عدم موفقیت سایر روش ها، می‌توانید به راحتی اپل واچ خود را به تنظیمات کارخانه بازگردانید و سپس آن را دوباره با آیفون خود جفت کنید، گویی یک دستگاه جدید است. وقتی این کار را انجام می‌دهید، می‌توانید از آخرین نسخه پشتیبان خود بازیابی کنید یا از نو شروع کنید.

مرحله 1: برنامه Watch را در آیفون خود باز کنید.

مرحله ۲: همه ساعت‌ها را در گوشه سمت چپ بالای صفحه «My watch» انتخاب کنید.

مرحله 3: دکمه i را در سمت راست ساعتی که می‌خواهید جفت‌سازی آن را غیرفعال کنید، انتخاب کنید.

مرحله 4: Unpair Apple Watch را در پایین صفحه انتخاب کنید و سپس Unpair [نام Apple Watch خود را] برای تأیید انتخاب کنید.

مرحله 5: اگر از اپل واچ دارای اتصال سلولی (cellular) استفاده می‌کنید، از شما پرسیده می‌شود که آیا می‌خواهید برنامه cellular خود را حفظ کنید یا آن را حذف می‌کنید. در بیشتر موارد، باید Keep cellular plan را انتخاب کنید تا بتوانید دوباره ساعت اپل را با آن تنظیم می‌کنید.

اگر تصمیم به حذف طرح خود داشته باشید، eSIM در Apple Watch شما غیرفعال می‌شود و ممکن است برای راه‌اندازی دوباره آن به زحمت بیافتید.

مرحله 6: هنگامی که از شما خواسته شد، رمز عبور Apple ID خود را وارد کرده و Unpair را انتخاب کنید. این مرحله امنیتی اضافی تأیید می‌کند که شما مجوز حذف Apple Watch را از حساب خود می‌دهید تا ویژگی‌های Activation Lock و Find My Watch را غیرفعال کند.

مرحله 7: آیفون شما یک نسخه پشتیبان جدید از اپل واچ شما ایجاد می‌کند و سپس تمام محتوا و تنظیمات را از ساعت پاک می‌کند. این نسخه پشتیبان در آیفون شما ذخیره می‌شود و در هر نسخه پشتیبان از آیفون خود در iCloud یا کامپیوتر شما منتقل می‌شود.

پشتیبان‌گیری اپل واچ شامل بیشتر داده‌ها و تنظیمات ساعت شما می‌شود. با این حال به دلایل امنیتی، کارت‌های اعتباری و نقدی مورد استفاده برای Apple Pay، جفت‌سازی بلوتوث و رمز عبور اپل واچ شما پشتیبان‌گیری نمی‌شوند، بنابراین باید دوباره آن‌ها را تنظیم کنید.

مرحله 8: پس از پایان فرآیند، اپل واچ باید به تنظیمات اولیه راه‌اندازی مجدد شود. به جفت کردن آن با آیفون خود ادامه دهید، گویی یک ساعت اپل جدید است.

اگر آن را با همان آیفونی تنظیم می‌کنید که آن را لغو جفت کرده‌اید یا آیفون جدیدی که داده‌های خود را به آن منتقل کرده‌اید، به شما این امکان ارائه می‌شود که از یک نسخه پشتیبان قبلی بازیابی کنید یا آن را به عنوان یک دستگاه جدید تنظیم کنید.

بسته به مشکلی که دارید، ممکن است ایده خوبی باشد که از تهیه نسخه پشتیبان صرف‌نظر کنید و آن را به عنوان دستگاهی جدید تنظیم کنید تا ببینید آیا مشکل دوباره تکرار می‌شود یا خیر. اگر اینطور شد، احتمالاً با مشکل سخت‌افزاری یا مشکل در watchOS مواجه شده‌اید. با این حال اگر همه‌چیز درست بود، می‌توانید مراحل بالا را دنبال کنید تا مجدداً Apple Watch خود را لغو جفت کنید و سپس آن را از نسخه پشتیبان قبلی خود در حین راه‌اندازی بازیابی کنید.

دکمه‌های اپل واچ گیر کرده‌اند

در حالی که بیشتر رابط کاربری اپل واچ مبتنی بر صفحه‌نمایش است، تاج دیجیتال و دکمه کناری قسمت‌های کلیدی تجربه کاربری شما هستند. اگر متوجه شده‌اید که تاج دیجیتال شما به درستی نمی‌چرخد، یا به نظر می‌رسد که دکمه کناری واکنش نشان نمی‌دهد ممکن است غبار، آشغال و … باعث چسبندگی و گیر کردن دکمه شده باشد.

مرحله 1: اپل واچ خود را خاموش کنید و بند آن را بردارید.

مرحله 2: یک گوش‌پاک‌کن را به الکل آغشته کنید، سپس به آرامی نوک آن را روی شیارها، درزها و سطح هر دو تاج دیجیتال و دکمه کناری بکشید.

مرحله 3: می‌توانید از آب گرم و جاری هم استفاده کنید. اگرچه الکل شانس بیشتری برای تجزیه مواد سخت‌تر دارد.

مرحله 4: از انتهای خشک گوش‌پاک‌کن برای جذب مایع اضافی روی ساعت استفاده کنید.

منبع: digitaltrends.com